Nakon duge i hladne zime, moramo li uopće naglasiti koliko nam je laknulo otkako je i službeno stiglo proljeće! Htjeli mi to priznati ili ne, zima često zna opteretiti naše tijelo i iscrpiti nam svu energiju. U tom „nesretnom“ periodu brzo se nakupljaju toksini u tijelu te s obzirom na to da većinu vremena provodimo u zatvorenom, našem tijelu uvelike nedostaje sunčeve svjetlosti. Proljeće znači još nešto! Zemlja ponovno postaje zelena, ptičice opet pjevaju i Sunce nam sja. Nema boljeg trenutka za pripremu tijela za novu, lijepu sezonu koja slijedi! 

Vrijeme je da resetiramo naš organizam, obnovimo izgubljenu snagu i otpustimo zimski blues! Dobro došli u svježi osjećaj proljeća s pet Yello savjeta:

# Posadite cvijet

Posadite šarenu cvjetnu rapsodiju u svom malom vrtu, na balkonu ili prozoru. U ritmu vašeg proljetnog buđenja, budit će se i biljčice koje ste unijeli u svoj život.

# Pozdrav biciklu

Bicikl je više od prijevoznog sredstva, to je životni stil. Pozivamo sve one koji su pospremili svoje bicikle radi nemile zime da ih ponovno pokrenu. Popularnost korištenje bicikla kao gradskog prijevoznog sredstva raste iz dana u dan, a Yello tim uvelike podržava tu akciju. Bilo da se radi o odlasku na posao ili do trgovine, bicikl se pokazuje kao najbolja opcija. Nema gužve na cestama niti zamornog traženja parkinga što vam uvelike smanjuje stres. 

# Organizirajte piknik

Topliji dani nam donose i mogućnost odlaska na piknik. Postoje brojna mjesta koja su idealna za piknik i sigurni smo da vam neće biti problem istražit ista. Napunite košaru po svom guštu. Zatim sjednite na travu i opustite se nakon dugog radnog tjedna, odmorite noge i uživajte u prirodi u blizini vašeg grada. Ne zaboravite ponijeti dekicu!

# Čaša zdravlja

Proljeće je sjajno vrijeme da pritisnete gumb za resetiranje.  Svima je potreban učinkovit podizač energije i najbolje ga je smiksati u ukusan napitak. Kako bi unijeli maksimalnu količinu hranjivih tvari bez opterećivanja organizma dodatnim sladilima, kontrolirajte sastojke i sami napravite svoj napitak. Iskušajte se u povrtno-voćnim kombinacijama. Nahranite svoj organizam!

# Proljeće na tanjuru 

Proljeće je san svakog vegetarijanca jer dolazi sezona našeg omiljenog voća i povrća; mrkve, trešnje, šparoge, luk, artičoke, jagode, grašak, kupus. Lista ide i ide… Pitate li bilo kojeg kuhara, velike su šanse da će izjaviti kako je proljeće njihovo omiljeno godišnje doba upravo zbog toga. S time se slažu i Yello kuhari i zato zavirite u Yello jelovnik i provjerite koja su neodoljiva proljetna jela u ponudi!

 

Proljeće je u vama! Uživajte! 

Yello tim :)